Alpha Tuning Files > Over Alpha E

Over Alpha E

Waarom Alpha E?

We hebben een toegewijd team van vijf engineers die al meer dan 15 jaar met kunde, passie en liefde dit vak beoefenen. Onze onderscheidende expertise wordt gezien door verschillende factoren.

– Allereerst worden onze ingenieurs voortdurend met kennis gevoed door hoogwaardige automotive instanties, met als resultaat de nieuwste ontwikkelingen in de tuningsindustrie en het mogelijk maken om de nieuwste auto’s te tunen.

– Als tweede bieden wij stage 3 tuning aan voor de meest geavanceerde auto’s, zoals Ferrari, Porsche, McLaren, Mercedes-Benz, Audi, BMW, Volkswagen, enz. Een tuningsbedrijf die in staat is om voor dit top segment tuning aan te bieden is alsmede in staat om goede stage 1 en 2 projecten aan te bieden.

-Drie van onze ingenieurs richten zich vooral op het kalibreren van stage 1,2,3, pop and bang, etcetera, één ingenieur richt zich op mechanische tuning voor racing en rally, 1 ingenieur werkt dagelijks aan reverse engineering om extra functies en patches voor TPROT te creëren. Hij ontwikkelt ook tools om ecu’s te flashen. We hebben ontwikkelingscentra op belangrijke posities wereldwijd. Dit zorgt ervoor dat we een grote hoeveelheid en brede variatie aan auto’s hebben om aan te werken. Dit houdt in dat we altijd iemand hebben aan elk project onze volledige toewijding te verlenen, waardoor we de software voor elke motor afzonderlijk kunnen verfijnen en aanpassen. Dit maakt ons zeer geliefd onder onze klanten.Zoek tunings

het laden...